Omgeving en activiteiten

Rosie’s Apartment is gelegen in het zuidelijke deel van Zandvoort. Hier is een groot deel van de huizen die er staan van voor de oorlog. Rosie’s Apartment ligt een paar straten achter deze mooie oude huizen en daardoor extra dicht bij de duinen. U loopt zo vanuit de straat deze duinen in.

Een paar honderd meter verderop aan de Brederodestraat vindt u een ingang naar de Amsterdamse waterleidingduinen. Dit bijzondere natuurgebied strekt zich uit tussen Zandvoort en Langevelderslag (gemeente Noordwijk.) Rust, ruimte en natuur zijn de voornaamste kernwaarden van dit gebied. Om dit te waarborgen is enkel wandelen toegestaan. Bovendien mag overal buiten de paden worden gewandeld.

De Amsterdamse Waterleidingduinen is het grootste aaneengesloten wandelgebied van Nederland. Aangezien het een beschermd natuurmonument betreft heeft u wel een entree ticket nodig, deze kost € 1,50 per dag en is te koop bij de hoofdingang aan de Zandvoortselaan 130 of bij de VVV Zandvoort.

Een ander mooi natuurgebied dat aan Zandvoort grenst is het Nationaal Park Zuid Kennmerland. Houdt u meer van snelheid neem dan eens kijkje op het circuit Park van Zandvoort. Deze vierde in 2013 alweer haar 65-jarig bestaan. Voor andere leuke activiteiten in Zandvoort en omgeving kijkt u op de site van VVV Zandvoort.

Activiteiten

Voor meer informatie over toeristisch Zandvoort: www.vvvzandvoort.nl

Het circuit Park met al haar races en evenementen: www.circuit-zandvoort.nl

Zandvoort kent vijf vaste strandpaviljoens die het gehele jaar geopend zijn van zuid naar noord op het strand gelegen zijn dit:

In de zomer zijn er een paar (h)eerlijke strandtenten die ook u bezoek waard zijn. Kijkt u eens bij:

Voor een sportieve dag kunt het beste terecht bij:

Mooie plekken buiten Zandvoort: