Appartement en prijzen

We hebben ons best gedaan om Rosie’s Apartment zo in te delen en uit te rusten om u een heerlijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. In het zitgedeelte is plaats voor een heerlijke loungebank met kussens waar u op uw gemak een film of serie kunt kijken op de flatscreen tv tegenover u. In dezelfde kast is er ruim plaats voor al uw kleding en andere vakantie benodigdheden.

Prijzen

SeizoenPrijs
Laagseizoen (nov, dec, jan, feb)€65 euro per nacht
Middensseizoen (sept, okt, mrt, apr, mei)€75 euro per nacht
Hoogseizoen (jun, jul, aug)€90 euro per nacht

Er komen eenmalig €25,- schoonmaakkosten bij. Eén goed opgevoede hond is welkom (kosten €5,- per dag).

Tijdens feestdagen en schoolvakanties kunnen andere prijzen gelden. Vraagt u hiervoor naar de beschikbaarheid en bijbehorende prijzen.

U hoeft alleen uw eigen kleding in te pakken, schoon beddengoed (wissel 1x per week), (keuken)handdoeken (wissel 2x per week), wordt gezorgd.

Het is ook mogelijk Rosie’s Apartment voor een langere periode te huren tijdens het laagseizoen. De prijzen hiervoor zijn in overleg, maar natuurlijk lager dan de dagprijs. Extra diensten zoals boodschappen, wassen en drogen kunnen in overleg eveneens plaatsvinden.

Vraagt u naar de mogelijkheden. Wij kijken nergens van op!

U maakt u maaltijd in de compleet uitgeruste keuken met vaatwasser, combi magnetron, koelkast met vriesvak en u kunt een drie sterren maaltijd bereiden op het 4 pits gasfornuis. De badkamer is klein, maar zeer compleet met toilet, wastafel met meubel en spiegelkast, handdoekenradiator en douche.

Het bed is een zeer comfortabele boxspring van 160x 200cm gebouwd in een nis met raam dat op de draai of kiepstand kan worden geopend. U vindt het bed voor u opgemaakt bij aankomst. In de nis is ook genoeg ruimte voor uw favoriete boek en uw telefoon kan ’s nachts worden opgeladen in een van de vele stopcontacten.